Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Ürkmezer başkanlığında Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Cumhuriyet Savcısı Nacihan Örsoğlu, Kurum Amirleri ve STK’lar katıldı. Toplantıda katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’Bağımlılıkla mücadele konusunda gerek kolluk kuvvetlerimiz gerek diğer kurumlarımız çalışmalarına devam ediyor. Bağımlılıkla mücadelede en önemli unsurlardan biriside önleyici çalışmalar. Bu konuda önleyici hizmet ve çalışmalarla ilgili tüm kurumların koordineli şekilde üzerine düşen görevleri yapması çok önemli. İlçemiz Alanya’da tüm kurumlarımızla birlikte bağımlılıkla mücadele konusunda kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gayret ve çalışmalarından dolayı tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından İlçe Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Koordinatörü Doktor Hülya Sönmez tarafından Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılara; bağımlılıkla mücadele konusunda Alanya’daki kurumların, Koruyucu ve önleyici çalışmaları, kurum içi çalışmaları, farkındalık çalışmaları hakkında bilgilendirme ve sunum yapıldı. Daha sonra Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar arasında bağımlılıkla mücadele konusunda yapılabilecek faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Sosyal Hizmet dalında Yılın İdarecisi Ödülünü alan Kaymakam Ürkmezer’e çiçek takdim edilerek tebrik edildi.