Alanya’nın öz evladı, Prof. Dr. Selahattin Avşaroğlu partisine sitem etti. Necmettin Erbakan Üniversitesi, AKEF Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı görevlisi, milliyetçiliği ve ülkücülüğü ile ön planda olan Prof. Dr. Selahattin Avşaroğlu, partisi MHP’yi ağır bir dille eleştirdi.

AVŞAROĞLU REKTÖRLÜK BEKLİYORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ım imzasıyla bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 20 üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı. Bu atamalarla birlikte soruşturma geçiren ve görevinden uzaklaştırılan eski Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın ardından vekâletle idare edilen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü’ne getirilen isim Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan oldu.

KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADI

Gerek sosyal medyada yaptığı paylaşımları, gerekse duruşu ve çizgisiyle tam bir milliyetçi ve ülkücü olan Prof. Dr. Selahattin Avşaroğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü’ne yapılan yeni atamada kendisine sahip çıkılmadığını ve partisinin arkasında durmadığını ima etti.

Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum" Borçlar Yücel’den, çözüm Özçelik’ten: "Alanya’da yer satmaya mecburum"

İşte (ALKÜ) Rektörlük beklentisi olan Prof. Dr. Psikolojik Danışman Selahattin Avşaroğlu’nun o açıklaması:

“Durum şudur ki, Alanya’mız birçok açıdan önemli bir şehirdir. Alanya ALKÜ’de öyle. Lakin Rektörlük atamasında bir daha gördük ki mesele Alanya değil. Mesele Alanya’da sağlık hizmetleri değil. Tarım, turizm ve tarih alanlarındaki bilimsel yöntemler değil. O yörenin evladı olmak hiç değil. Mesele, ülkemizi sarmış durumda olan bazı STK'ların "ne olursa olsun bizim adam olsun" mantığıdır. Onlar Gazipaşa, Anamur, Alanya gibi yerlerdeki komplikasyonlu hastaları nereye götürmemiz gerektiğini düşünmez. Onlar liyakatı zaten bilmez. Üst düzey makamlarda liyakat aranır, adamın adamı değil! Biz görevimizi yaptık, memleket için ve Allah rızası için. Lakin Alanyalı siyasi ve tüzel kişilerden daha fazla destek beklerdik. Sağlık olsun”