Ziyarete Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Harita Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Akbaş, ALKOD Başkanı Ömer Göker, Alanya TÜRSAB 2. Başkanı Kerim Yılmaz, Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Esra Yemez katıldı. Başkan Nurhan Özcan, Doç. Dr. Yılmaz Güler'e yeni görevinde başarılar dileyerek Alanya'ya hizmetlerinde kolaylıklar temennisinde bulundu. Nurhan Özcan, ziyaret sırasında Alanya Kent Konseyi'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çalışma gruplarının hastane ile yakın işbirliği içinde olduğunu belirterek, gelecekte de bu işbirliğini sürdüreceklerini vurguladı. Nurhan Özcan, Alanya Kent Konseyi olarak hastane ile el ele vererek Alanya halkına daha iyi hizmet sunma hedefinde olduklarını ifade etti.

Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler, nazik ziyaretlerinden dolayı Alanya Kent Konseyi'ne teşekkür ederek, her zaman işbirliğine açık olduklarını belirtti. Yılmaz Güler, Alanya'da uzun yıllardır bulunduğunu ve şehri iyi tanıdığını ifade ederek, başhekim olarak hizmet vermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan Başhekim Güler’e çiçek ve hediye takdim etti. Bu anlamlı ziyaret, Alanya Kent Konseyi ve ALKÜ Eğitim Araştırma Hastanesi arasındaki işbirliğinin güçlenmesini sağlarken, Alanya Kent Konseyi'nin hastane ile yakın çalışmalarına devam edeceği bir döneme girildiği vurgulandı.