Şehit kanları ile sulanmış ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik hain darbe girişimine sahne olan o karanlık gecenin üzerinden tam yedi yıl geçtiğini ifade eden MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “7 yıl önce vatanımız, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk halkının üstün feraseti ve Allah’ın lütuf ve inayeti sayesinde hain darbe girişimi bastırılmış, FETÖ’nün hain emelleri engellenmiştir” dedi.

‘HEDEFİMİZ ÜLKE EKONOMİSİNİ BÜYÜTMEK’

Tarihte her zaman önemli bir konuma ve itibara sahip olan Türk Milleti, 15 Temmuz Milli Direnişiyle dünyaya bir kez daha vatan sevgisinin ne demek olduğunu gösterdik diyen Durusoy, “Bu olay ile milletimiz; tüm dünyaya halkın iradesi üzerinde başka bir güç olmadığını bir kez daha kanıtlamıştır. Ülkemizin şanlı tarihine kara bir leke olarak geçen bu darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak, yüce devletimizin olduğu kadar, biz Türk iş dünyası temsilcilerinin de görevidir. Darbe girişiminin üzerinden geçen bu 7 yılda, MÜSİAD Alanya ailesi olarak da devletimize milletimize destek vermek için elimizden gelen çabayı sarf ettik, etmeye de devam edeceğiz. Şimdi ise sıra tekrardan ekonomimizi daha da büyütmeye geldi. Yatırımlarımızı, istihdamımızı ve ihracatımızı artırmaya geldi. Hain FETÖ'nün kalıntılarının temizlenmesi kararlılıkla devam ederken, ekonomimizi büyütmek, ülkemizi kalkındırmak ve bunu milletçe sırt sırta vererek yapmak hepimizin önceliğidir” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

‘ALLAH BİR DAHA O ACIYI YAŞATMASIN’

Durusoy, “Darbe gecesinde canını mermilerin, tankların önüne siper eden kahraman Türk Milletinin destansı cesaret ve mücadelesini unutmamak öncelikli ödevimizdir. 15 Temmuz'un yıldönümünde, ülkemizin istikrarına, ekonomisine ve demokrasisine kast etmiş hain darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor; vatanımıza sahip çıkan demokrasi sevdalısı yüce milletimize yeniden teşekkür ediyoruz” dedi. Durusoy, hain kalkışmaya karşı çıkıp şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet gazilerimize şifa diler, Allah bu güzel vatana bir daha böylesi bir olayı yaşatmasın temennisinde bulundu.

Alanya’da Çocuk Festivali coşkuyla başladı Alanya’da Çocuk Festivali coşkuyla başladı