Alanya’nın Gümüşkavak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kızılova Yayla Şenliklerinin 6.sını bu hafta sonu 6 Ağustos Pazar Günü Gümüşkavak Yaylası Kızılova Meydanında gerçekleştirilecek.

1000 METREKARELİK DEV AY YILDIZ

1600 rakımlı Kızılova meydanına 1000 metrekarelik alana Ay yıldızlı gölgeli oturma alanı oluşturulurken Şenlik kapsamında gerçekleşecek olan konserde ülkenin sevilen sanatçıları Ali Kınık ve Fahrettin Sönmez sahne alacak.

ÇEKİLİŞTE ÖDÜLLER DAĞITILACAK

Şenlik alanına 5 Ağustos Cumartesi gününden itibaren katılımcılar gelip kamp kurabilecekler. Kaplanhanı Yaylası’ndan sadece 4 Km mesafede olan Kızılova Meydanı'nda düzenlenecek şenlikte her sene olduğu gibi çeşitli yarışmalar ve ödüller dağıtılacak.

MUHTAR SEZEL'DEN ALANYA HALKINA DAVET

Başkan Erdem, esnafın sorunlarını dinledi Başkan Erdem, esnafın sorunlarını dinledi

Gümüşkavak Mahallesi Muhtarı ve Gümüşkavak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel SezeL Alanya halkını 6. Kızılova Yayla Şenliği davet etti. Sezel, 'Gümüşkavak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kızılova Yayla Şenliklerinin 6.sını bu hafta sonu 6 Ağustos Pazar Günü Gümüşkavak Yaylası Kızılova meydanında yapıyoruz.5 Ağustos Cumartesi gelip şenlik alanımızda çadır kurabilirsiniz. Etkinliklerimiz 6 Ağustos Pazar Saat: 10.00 da başlayıp 17.00 da sona erecektir. Kızılova Meydanı 1600mt rakımdadır. Kızılova meydanına yaptığımız yaklaşık 1000m2 Ay Yıldız gölgelikle tüm halkımızı Ay Yıldızın gölgesine davet ediyoruz.” dedi.