ŞAHİN’İN ZİYARETİ ESNAFI MEMNUN ETTİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde de, hangi sektörden olursa olsun daima esnafla yakından ilgilenen Şahin’in, bayram öncesi kurban pazarlarında gerçekleştirdiği ziyaret esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.

MEHMET BAŞKAN HER ZAMAN YANIMIZDA

Bayramlık kurban alışverişinde olan vatandaşlar ve pazar esnafı; “Mehmet Başkan iyi günde kötü günde her zaman yanımızda oldu. Bugünde burada olması bir tesadüf değil. Bizleri ziyaret ederek, sorunlarımızı dinlemesinden ve iyi dileklerinden dolayı çok mutlu olduk” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Alanya'da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı Alanya'da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

ŞAHİN: KURBAN BAYRAMI DAYANIŞMA, YARDIMLAŞMA VE PAYLAŞMA DUYGUSUNU GÜÇLENDİRİR

Konu ile ilgili açıkla yapan Şahin, “Kurban Bayramı sadece et kesilen bir bayram değil; ihtiyaç sahiplerinin de düşünüldüğü, birlik ve beraberliğin pekiştiği dini bir ibadettir. Dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu güçlendirir. Bu doğrudan, yani bu niyetten ayrılmamak gerekir. Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi, halkımızın bu bayramda da aynı şuur ve bilinçle kurbanlarını keseceklerine inanıyorum. Konaklı Mahallesi Muhtarı’mız Mustafa Arınç ve arkadaşlarım ile birlikte bugün de Konaklı mahallemizde kurban pazarı esnafımızı ve kurban alışverişlerini yapan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli pazarlar dileklerimizi ileterek güzel sohbetler gerçekleştirdik. Allah esnaflarımıza helalinden bol kazançlar versin inşaAllah.” dedi.