31 Mart‘ta yapılacak seçimlerde Alanya'nın gözde Kestel Mahallesi’ne muhtar seçilmeyi hedefleyen sevilen iş insanı Hüsnü Uyar, açtığı seçim bürosunda kendilerine destek olanları ve misafirlerini ağırlamaya başladı.

AZALARLA BİRLİK VE BERABERLİK YOLUNDA

Kestel’in gezilmedik bölgesini bırakmayan Muhtar adayı Uyar ve azaları, vatandaşları tek tek dolaşıp hayırlı işler temennisinde bulunurken, Kestel halkının Hüsnü Uyar’a olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Daha muhtar olmadan Kestel halkının sevgisini kazanan muhtar adayı Hüsnü Uyar, azaları Metin Taner Polat, Yılmaz Çoban, Nurçin Aktaş, Serpil Tok, Nurettin Aşkar, Esabil Güllü, Emrah Gündoğan, Bülent Demirel ve Adnan Küçülmez’le birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

UYAR “BİR ÇİVİ ÇAKANDAN ALLAH RAZI OLSUN’’

Kestel Mahallesi’nin genç, çalışkan ve dinamik muhtar adayı Hüsnü Uyar, yaptığı açıklamada “Doğup büyüdüğüm bu güzel mahallemde var olan değerlere yeni değerler eklemek, mahallemizi daha yaşanılabilir kılmak için aza ekibimizle birlikte muhtar adayı olmaya karar verdik. Gelinen noktada mahallemiz için kim bir çivi çakmış ise teşekkür ederiz, onlardan Allah razı olsun. Fakat bu mahallenin çivilerden daha fazlasına ihtiyacı olduğunu düşünmekteyim. Resmi kurum ve kuruluşlar ile birlikte hareket ederek, planlı ve dinamik bir ekip çalışması ile mahallemizi, prestijli bir yaşam alanı ve Alanya’nın gözbebeği yapmak için mücadele edeceğiz. Aza ekimizle birlikte önümüze bakacağız, çok çalışıp Kestel’e hizmet akıtmaya takibiz” dedi.

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek