Merkezden kırsala bütün yollar elden geçiriliyor Merkezden kırsala bütün yollar elden geçiriliyor

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Alanya Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri ile çocuklar ve aileler katıldı.

Düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Ürkmezer “Bugün burada siz değerli çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bu ortamı bize sağlayan Öğretmenevine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüze ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Devletimiz şefkatli kollarıyla tüm çocuklarımıza ve gençlerimize kucak açarak onlara her türlü desteği veriyor. Biz de Alanya Kaymakamlığı olarak çocuklarımızı ve gençlerimizin yanında olarak devletimizin tüm desteğini onlara aktarıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin iyi bir eğitim almaları iyi bir insan olmaları için tüm desteğimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün bizimle burada olan ailelerimize teşekkür ediyorum. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum.’’ dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti üyeleri tarafından çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi.