• DOLAR 32,60 %0.36
  • EURO 34,73 %-0.08
  • ALTIN 2.497,78 %0.53
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 61.911 %0.87
  • ETHERIUM 2.986 %-0.93
18°

Ihale Haberleri

ihale haberleri ve güncel ihale gelişmeleri, ihale ile ilgili tüm video, ihale fotoğrafları ve ihale haberleri Alanya Haber - Son Dakika Alanya Haberleri - Gazete Alanya sitemizde


Ekonomi

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, promosyon ihalesini neticelendirdi. 4 bin personeli kapsayan promosyon ihalesinde 30 bin TL için anlaşma yapıldı.

Alanya

Alanya’da Şubat-Mart ayları arasında kullanıma sunulması beklenen doğalgaz için ihale yapıldı.

Alanya

Ulaştırma ve Altyapı (UDH) Bakanlığı’nın Karayolları Genel Müdürlüğü’nce (KGM) yapılacak olan Antalya-Alanya Otoyolu Projesi’nin ihalesi yapıldı.

Alanya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya ve Alanya'nın ulaşımını rahatlatacak proje için ihale tarihini duyurdu.

Alanya

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da katıldığı bir törende ulaşımda yapılacak yatırımları anlatarak "Antalya-Alanya Otoyolumuzun ihalesini de gerçekleştireceğiz" dedi.

Alanya

ATSO Başkanı Ali Bahar, Antalya-Alanya otobanıyla alakalı önemli bir açıklama yaptı.

Alanya

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, son 1 yılda Alanya'da yapılan taşınmaz satışı ihaleleri ve taşınmaz ihalelerinin incelenmesi için Milli...

Alanya

Mahkeme Alanya’da 5 kadının ortak olduğu oteli satışa çıkardı. Otelin sahibi konumundaki 5 kadın ortak anlaşamayınca, otelin satışı gündeme geldi.

Alanya

Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, Alanya'da 7 noktada özel eğitim ihalesini kazandıklarını açıkladı.

Alanya

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Paşa Özkan, Alanya’da taşımalı eğitim ihalesinde 5 noktayı aldıklarını, diğer yerlerde esnafın düşük fiyat nedeniyle ihaleye...

Alanya

Alanya Belediye Encümeni, Macera Parkı 7 yıllığına kiraya vermek için 27 Temmuz'da ihaleye çıkartıyor.

Alanya

Alanya Belediyesi Aydap’ta bulunan Aysultan Kadınların Plajı’nda günü birlik tesis yapılarak vatandaşın kullanımına sunulması için ihale açtı. Kadınlar plajı olarak...