Bu konuda Gazete Alanya'ya açıklamalar yapan işletme sahibi Ahmet Alp şunları söyledi:

“Ben Gazipaşa'da ilk olarak 1996 yılında oto yıkamada halı yıkayarak bu işe başladım. Yaklaşık 10 yıl önce oto yıkamanın yanı sıra küçük el makineleri ile halı yıkama işine de başladık. Allaha şükür işlerimiz de çok iyi gidince ben de daha modern ve otomatik halı yıkama makinaları alarak bu işe devam ettim. Halı yıkama işini şu an insan gücünden tamamen makina gücüne döndürmüş durumdayız. Yaklaşık 5 yıl önce de birkaç makine daha alarak tesisimizi daha da büyüttük. Artık sadece Gazipaşa'ya değil Alanya'ya bile hizmet veriyoruz. 24 yıldır bizi tercih eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Gazipaşa'da Fotelli Halı yıkama tesisinin verdiği hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Biz Alo dedik mi 15 dakika sonra gelip evimizden halılarımızı alıyorlar ve kısa sürede de yıkayıp kurutup evimize teslim ediyorlar. Daha önce bazı halı yıkama yerleri açıldı. 4-5 ay demeden işyerini kapatıp gittikleri için bazı vatandaşlar mağdur oldu.” dediler.

Sözlerini sürdüren vatandaşlar, “Biz Ahmet Beyden de elemanlarından da çok memnunuz. Verdikleri hizmetlerden ötürü çok teşekkür ederiz.” dediler.