Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dinç, şu ifadelere yer verdi:

“Meleğim bu güzel tablo sana ve ailene tüm hayatınız boyunca sağlıklı, mutlu, rengarenk umut dolu günlerin hep olacağını hatırlatsın. Bundan tam olarak 4 ay öncesiydi. SMA hastası Ahmet bebeğin hayata sımsıcak bakan gözlerindeki ışığa herkes gibi bende duyarsız kalamayarak “UÇURTMA” adlı eserimi Ahmet için satışa sunmuştum. İlçemiz esnaflarından Bircan ve İbrahim Karadede çifti her zaman olduğu gibi bu duruma kayıtsız kalmayarak tüm cömertlikleriyle gereken ne ise yaptılar. Ben her zaman söylerim ve söylemekten bıkmayacağım. Allah her zaman herkesin gönlündekini kendine nasip eder.  Bu iyi yönde de olabilir kötü yönde de. Mesele şu ki biz hangisini tercih ediyoruz. Dün çok kıymetli Uzman Klinik Psikolog arkadaşım @kln.psk.busrauskupkoca benim de çok sevdiğim Erich Fromm’un güzel bir sözünü paylaşmıştı.

“İyi insan, aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan değildir. İyi insan her kötülüğün farkında olup iyiliği tercih edendir”

Renklerle huzur bulan renkli dostlarım her gün bir yenisine uyandığımız gün de tercihlerimiz hep iyi ve güzelden yana olsun diyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum”