HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa'da ilk olarak ilçe gençlik spor müdürü Yusuf Ateş'i ziyaret eden Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde şube müdürü Fatih Işık, AK Parti İlçe Başkanı Doğan, İlçe milli eğitim müdürü, İlçe gençlik ve spor müdürü Yusuf Ateş ve ihaleyi alan müteahhit kapalı Spor salonu projesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra birlikte Gazi Mahallesi’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine giden yetkililer burada müteahhitte yapılacak spor salonunun yer teslimini yaptı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile yaklaşık 7 ay önce Gazipaşa’ya yeni bir spor salonu kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını belirten Başkan Doğan, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (METEM) bahçesine yapılacak olan spor salonunu için çok önceden söz aldıklarını ancak çalışma kesinleşmeden kamuoyuna bilgi vermeyi doğru bulmadıklarını ifade etti. Doğan, bugün itibariyle yapılan ihaleyi kazanan firmaya yer teslimini yaptıklarını dile getirdi.

KAPALI SPOR SALONU 100 KİŞİLİK

METEM’in bahçesinde ihaleyi alan inşaat firmasının yetkilileri ile projeyi inceleyen Başkan Doğan, “Tip proje ihaleye çıktı ve ihaleyi Alanyalı bir firma aldı. Allah izin verirse 100 kişilik, 2 soyunma odası, 1 engelli soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 idari ofis, bay-bayan-engelli wc, teknik oda, basketbol sahası ve katlanır potalı voleybol sahasının yer alacağı salonumuz 180 gün içinde bitirilerek ilçemizin hizmetine sunulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılacak olan kapalı spor salonunun öğrenciler için çok yararlı olacağını belirten Okul müdürü Bülent Şem, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.