HABER – Hasan KAYA              

Gazipaşa'da FETÖ Tarafından İstiklal Mahallesi’nde yaptırılan yurt inşaatı Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan'ın görüşmeleri sonucu Gazipaşa Milli Eğitim müdürlüğüne tahsis edildi. Bina tamamlandıktan sonra kız öğrenci yurdu olarak hizmet verecek. Bu konuda Gazete Alanya'ya açıklamalarda bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Biz bu inşaatın Gazipaşa Milli Eğitim müdürlüğüne tahsisi için çok mücadele ettik. Bu mücadelemiz olumlu sonuç verdi. Yurt inşaatını Gazipaşa Milli eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ettirdik. Şimdi bu inşaatın tamamlanması için yazışmalarımız devam ediyor. Pandemi nedeniyle işler biraz yavaş işliyor ama Allah’ın izniyle bu inşaat kısa sürede tamamlanacak.” dedi.

KIZ YURDU OLACAK

AK Parti İlçe başkanı Ali Doğan, “Şimdi biz yurt inşaatını tamamlatmak için mücadeleye devam ediyoruz. Eğer inşaatı tamamlayabilirsek burayı Gazipaşa Şehit Demet Sezen kız Anadolu İmam hatip lisesinde okuyan kız öğrencilerin barınması için yurt binası olarak hizmete açmayı planlıyoruz” diyerek konunun takipçisi olacaklarının müjdesini verdi.

FETÖ BAĞLANTILIYDI

Gazipaşa’da daha önce Özel bilge okulu olarak faaliyet gösteren okula 15 Temmuz’dan sonra FETÖ bağlantılı olduğu için devlet tarafından el konulmuş ve Gazipaşa Şehit Demet Sezen kız Anadolu İmam hatip lisesine dönüştürülmüştü.