HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa’da ‘Rotamız İyilik - Daima İyilik’ diyerek 2 hafta önce Suriye'deki mazlum – mağdur vatandaşlara 1 kamyon gıda, beyaz eşya ve giyim yardımı yapan Gazipaşa İnsan Hak ve Hürriyetleri İHH Başkanı Süleyman Topsakal ve yönetimi, ihtiyaç sahibi Suriyeliler için tekrar yardım kampanyası başlattı.

Hayırsever vatandaşların bağışladığı Gıda, Sebze, Meyve, Giyim, Yakacak, Un ve Beyaz Eşya yardımlarını Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplayan İHH Temsilcisi Süleyman Topsakal ve Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Yunus Koç şunları söyledi:

“Suriye'de yüz binlerce insanın yardıma muhtaç halde çadır kentlerde yaşam mücadelesi verdiğini ve Kış ayının gelmesiyle korona virüs salgınından dolayı kamplarda yaşamanın daha zor bir hale geldiği belirterek Zor kış şartlarının yaşamı zorlaştırdığı Suriye - İdlip bölgesine, savaşın en mağduru olan çocuklara - yetimlere insani yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Yardım yapacak vatandaşlarımız Perşembe gününe kadar yardımlarını okulumuza teslim edebilir. Yardım kamyonu 25 Şubat Perşembe günü, saat 16.00 Şehit Demet Kız İmam Hatip bahçesinden Suriye İdlip'e hareket edecek”