HABER – Hasan KAYA

Bu konuda bilgi veren Belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz şunları söyledi:

“Bugün Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Yüksel ve Esentepe Mahalle Muhtarımız Yaşar Ergin ile birlikte Esentepe Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Esentepe mahallemize yeni okul alanı kazandıracağımız bölgeyi gezip, fikir alışverişi yaptık. Esentepe Parkımız içerisindeki toplantı ve pazar alanının üzerini çatı ile kapatıp, halkımızı yağmur ve sıcaktan koruyacağız. Parkımız içerisinde gençlerimiz için hazırladığımız basketbol sahası ve mini büfe projelerini, en yakın zamanda hayata geçireceğiz”

“HALKIMIZA HİZMET ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Gazipaşa Belediye meclis üyesi Mehmet Yüksel ise, “Halkımız bize hizmet için görev verdi. Şimdi bizde onlara hizmet etmek için uğraşıyoruz. Bugün Esentepe mahallesinde imarda okul arazisi olarak belirlenen bölgede inceleme yaptım. Daha sonra Esentepe Parkımız içerisindeki toplantı ve pazar alanının üzerini çatı ile kapatıp, halkımızı yağmur ve sıcaktan korumak, parkın içerisinde gençlerimiz için hazırladığımız basketbol sahası ve mini büfe projelerini, en kısa zamanda hayata geçirmek için çalışma başlatacağız” dedi.

“VAATLERİ YERİNE GETİRMEK İCIN MÜCEDELE EDİYORUZ”

Göreve geldiklerinden buyana Esentepe halkına vermiş oldukları vaatleri yerine getirmek için mücadele ettiklerini belirten Esentepe mahalle muhtarı Yaşar Ergin, “Mahallemize okul yapılması konusunda Belediye Başkanımızdan yardım istiyorduk. Çok sağolsun bugün Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve İyi parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Yüksel mahallemize gelerek bölgede okul yapılması planlanan arazide inceleme yaptı. Başkan okul arazisinde resmi işlemlerin hızlandırılması konusunda bize söz verdi. İnşallah Belediyemizin desteği ile mahallemize bir okul kazandıracağız, ben bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a ve İyi parti meclis üyesi Mehmet Yüksel'e teşekkür ediyorum” dedi.