HABER – Hasan KAYA

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cuma günü saat 10.00’da Pazarcı Mahallesi’nde belediyeye ait halk büfede mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye birim amirleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda ilk olarak kahvaltı yapıldı. Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Pazarcı ve Cebeli tepesinde çok güzel çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, “Belediye hiç hizmet vermemiş gibi görülüyor ama belediyeniz gücü nispetinden güzel hizmetler yapmıştır” diyerek muhtarlara Cebeli tepesini ve Pazarcı mahallesinde yapılan hizmetleri gösterdi.

Her mahalleye eşit şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz, “Adam, ‘Cami yapılmış başkanım bana bir kamyon kum gönder’ diyor arkadaşlar böyle kimsenin işi görülmez bir hizmet için önceden haber verilmeli” dedi.

MUHTARLAR SÖZ ALDI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, daha sonra muhtarlara söz verdi. Toplantıda söz alan bazı mahalle muhtarları, “Başkana en çok bozulma sebebimiz Orman envali kepçe taşıyan ağır tonajlı kamyonlar” diyerek bu konuda önlem alınmasını istedi. Bazı muhtarlar mahallelerine 18 uygulaması yapılmasını istedi.

“KIRAL KOYU YOLU ASFALTLANSIN”

Gazipaşa Güneyköy mahalle muhtarı Yahya Küçükballı, Güney nuhut yerinden Kral Koyu’na giden yolun çok bozuk olduğunu belirterek, “Gazeteci arkadaş burayı birkaç kez gündeme getirip bizi eleştirdi. Tabiki bu onun görevi onlarda işini yapıyor. Sadece gazeteciler değil vatandaşta bizi eleştiriyor. Bu yolda bir yabancının aracının aracının karteti delindi adam canlı yayın yaparak bizi eleştirdi” dedi.

Muhtar Küçükballı daha sonra Kral Koyu’nun asfaltlanması için başkandan yardım istedi. Muhtarlar kahvaltıdan sonra hatıra fotoğrafı çektirerek böyle bir toplantı düzenleyen başkan Yılmaz'a teşekkür etti.