Zamlar durmuyor! Et fiyatları vatandaşı delirtti Zamlar durmuyor! Et fiyatları vatandaşı delirtti

Alanya Turizm ve Tanıtım Vakfı (ALTAV) 2021 ve 2022 yıllarına ilişkin Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) düzenlenen genel kurula ALTAV ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel mazeretli olduğu için katılamadı. Genel kurula Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, TÜRSAB Alanya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kerim Sarıkaya, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Divan oluşturulması ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından yönetim kurulunun 2021-2022 yıllarına ait faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, kesin hesapları, vakıf gelir–giderleri, bilançoları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda ALTAV’ın 2023 yılı tahmini bütçesi de müzakere edildi. ALTAV’ın 2023 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile 5 milyon 500 TL olarak açıklandı.

DAHAOĞLU’NUN ÖNERİSİNE ONAY ÇIKTI

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, vakfın çalışmaları ve genel kurula dair bilgilendirmelerin iadeli taahhütlü posta yoluyla değil, elektronik posta, telefon ve SMS ile yapılmasını istedi. Dahaoğlu’nun önerisi üyelerce oy birliği kabul edildi.

“ALTAV BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI”

Divan üyesi Hasan Şakiroğlu da, “Biz ne kadar kolay, mutlu yaşanabilir bir şehir yaratırsak, elbette bundan turistler de faydalanır. Turizm için yaptığımız katkılar, faaliyetler vatandaşlarımıza ve bizlere mutlaka yansıyacaktır. Bu tip çalışmaların kurumları beslemek, büyütmek, geliştirmek, daha da faaliyetleri yaymak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bugüne kadar izlediğimiz kadarıyla ALTAV ciddi anlamda yurt dışında gönüllü arkadaşlarımızın gayretiyle başarılı işlere imza attı. Bu başarılı işlerden dolayı bugüne kadar görev yapmış arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bu faaliyetlerin gerçekleşmesinde kurumların, otellerin, kişilerin birtakım maddi ve manevi katkılarda bulunmaları çok önemli. Bu katkıyı veren arkadaşlara ve kurumlara ayrıca teşekkür ediyorum. Bu faaliyetlerin devam etmesi temenni ediyorum” diye konuştu. Ardından genel kurul hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.