HABER - Muammer SOYLU

Mustafa Nazilli'nin başkanlığını yaptığı Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel Etli Pilav Günü’nün 7'ncisini hafta sonu düzenledi. Avsallar Kör Ali Baysal Düğün Salonu'nun bahçesinde gerçekleşen etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Alanya Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Şahin, siyasi parti ve oda başkanları ile Alanya bölgesinde yaşayan Konyalı ve Dedemli’li vatandaşlar katıldılar.

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Yücel, dernek yöneticilerini başarılı organizasyon için tebrik etti. Dedemli için hazırlanan tanıtım kitapları ise şehit ve gazi aileleri ile protokol üyelerine hediye edildi. Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Nazilli ise, "Pandemiden dolayı 2 yıl ara verdiğimiz geleneksel Etli Pilav Günü'nün bu yıl 7'ncisini düzenledik. Katılım gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz" dedi.

GELECEK NESİLLERE AKTARMALIYIZ

Kaybolmaya yüz tutmuş gelenek ve görenekleri gelecek nesillere aktarmak için bu tür etkinliklerin düzenlenmesi gerektiğine işaret eden Dernek Başkanı Mustafa Nazilli, "Bugün burada toplanmamıza maddi ve manevi katkıda bulunan, buraya gelerek bizlere destek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

DEDEMLİ SYDD YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Nazilli bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Mustafa Nazilli’nin mesajı şöyle:

Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma derneği olarak geleneksel hale getirip bu yıl 7.cisini düzenlediğimiz Etli Pilav Günü programını başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bir nevi şenlik havasında geçen programa Katılan başta köylü ve hemşehrilerimiz olmak üzere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm misafirlerimize Alanya Dedemli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Nazilli ve yönetimi adına teşekkür ederiz.

Birlik ve beraberliğin teminatı sloganı ile yola çıktığımız her dernek programımıza katılmayı görev edinmiş, belediye olarak Desteğini bizden esirgemeyen Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'e verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunarız. Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Hadim Belediye Başkanı Sayın Ahmet Hadimioğluna, Hadim Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özbahar ve teşkilatına, Hadim MHP İlçe Başkanı Sayın Abdullah Akmaz ve Teşkilatına, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Sayın Mustafa Toklu ve teşkilatına, MHP Alanya İlçe Başkanı Sayın Mustafa Sümbül ve teşkilatına, Alanya İYİ parti Başkan Yardımcısı Sayın Mürsel Kıldan ve Ekibine teşekkür ederiz.

Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Eray Erdem ve ekibine, Alanya Bakkallar Odası Başkanı Sayın VelittinYenialp ve Ekibine,  Alanya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Nuri Demir Ve Ekibine, Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Sayın Mehmet Şahin ve ekibine, Dedemli Belediyesi Eski Başkanı ve Hadim Belediye Oteli Müdürü Sayın Ali Uçara, Avsallar Muhtarı İbrahim Görgülü ve Ekibine ve Tüm Basın Mensubuna Teşekkür Ederiz. Dedemli Seyit Bayram veli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Ali Ceviz ve değerli dernek yönetimine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.