Avrasya Yerel Yönetimler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik yemeği, Ankara Kâhya Otel’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Hasan Cengiz yaptığı konuşmada parlamenter sisteme geri dönülmesi gerektiğini söyledi.

“BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Avrasya Yenel Yönetimler Birliği’nin faaliyetlerinin yer aldığı bir kolajın katılımcılara sunulmasından sonra Genel Başkan Dr. Hasan Cengiz açılış konuşmasında “Avrasya Yerel Yönetimler Birliği’ni geleneksel olarak her yıl düzenlemiş olduğu ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ temalı iftar yemeğinde CHP Ankara İl Başkan’ımız Ali Hikmet Akıllı ve birbirinden kıymetli misafirler ile bir araya geldik. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Yanıtı çok yakında! Yücel döneminden ne kadar borç kaldı? Yanıtı çok yakında! Yücel döneminden ne kadar borç kaldı?

KATILIMCILAR KAHYA’DAN ÇOK MEMNUN

2010 yılından itibaren Avrasya Yerel Yönetimler Birliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ yemeklerinin son ayağında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı, Alanyalı turizmci Mustafa Kemal Kahya, güler yüzü ve mütevaziliğiyle dikkat çekerken, katılımcılar Kahya’nın ilgi ve alakasından son derece memnun kaldılar.

Turizmci başdanışman Kahya, misafirleri otellerinde ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Yaklaşık on yılı aşkın süredir Avrupa Yerel Yönetimler Birliği’nin milli birlik programları devam ediyor. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine tekrar bir araya geldik. Birçoğuna ev sahipliği yapmıştık yine yeniden ev sahipliği olan bir programda buluşmak bizim için onur ve gurur vericidir. Ankara CHP İl başkanımız, diğer sivil toplum temsilcileri, farklı kesim ve farklı siyasi görüşten çok fazla katılımcı vardı. Özellikle tabanda ağırlığı olan kitleleri hareket ettirebilen isimler buradaydı. Ülkemiz için, Cumhuriyet için özellikle demokrasi için herkes söyleyeceğini söyledi. Güzel bir program oldu”