Önceki dönem Dışişleri Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, STK temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar ve partililerin katılımıyla AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu öncülüğünde her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramını bu yılda yaptı ve gelenek bozulmadı.

Muharrem ayı münasebetiyle Alanya Sanayi sitesinde gerçekleşen aşure ikramına sanayi esnafı ile pek çok vatandaşta katılım gösterdi. Muharrem ayının birlik ve beraberlik açısından önemine değinen Başkan Toklu, “Aşure ayı; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir.  Aşure bizim hem dinimizde hemde gelenek ve göreneklerimizde beraberlik ve birlik içerisinde olmamız için güzel bir gün, bayram günü.

Bu mübarek günde AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımızla, Alanya Sanayisinde esnafımıza ve vatandaşlarımıza Aşure ikramında bulunarak hem birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik hem de bu önemli günün maneviyatını paylaştık. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun İnşallah.

Alanya’da C*NAYET! Alkollü arkadaşları kafasını kırdılar Alanya’da C*NAYET! Alkollü arkadaşları kafasını kırdılar

Bu güzel ve anlamlı güne katılımlarıyla şeref veren önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na, Alanya Kaymakamımız Sn. Dr. Fatih Ürkmezer'e, Alanya Belediye Başkanı Sn. Adem Murat Yücel'e, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Kenan Patat'a, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Yarbay Burak Mindivanlı'ya, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sn. Doç. Dr. Yılmaz Güler'e, STK temsilcilerimize, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, partililerimize ve bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.