Döşemealtı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Gültekin Gencer ve yönetimi ev sahipliğinde düzenlenen toplantının konuğu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Toplantıya CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Adayları Cavit Arı ve Mehmet Gök de katıldı.

ANTALYA’MIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Antalya-Konya arası 2,5 saate düşüyor Antalya-Konya arası 2,5 saate düşüyor

Dört yıllık görev süresinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, bu süreçte geçmiş dönemden kalan ancak kamu yararı taşıyan projelere de devam ettiğini söyledi. “4 yıldır kimseyi ötekileştirmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyarak, Antalya’mız için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok projemizi tamamladık. Görev süremiz bitene kadar da azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.

HALKIMIZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

DÖSİAD üyeleriyle sorularını da yanıtlayan Başkan Böcek, ülke gündemine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin son derece önemli olduğunu belirten Başkan Böcek, “Geçen yıl 25 Nisan’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen Büyük Örgüt Buluşması'nda gönlümüzün Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylemiştim ve Sayın genel Başkanımız Millet İttifakı’nın adayı oldu. Seçimlere az bir zaman kaldı. Türkiye’nin geleceği, Antalya’mızın geleceği için halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum” diye konuştu.