Başkan Kaya: “Sıkıntının nerede olduğunu bilemiyoruz” Başkan Kaya: “Sıkıntının nerede olduğunu bilemiyoruz”

Avokado sezonunun başlaması ve Alanya bölgemizin avokado ithalat ve ihracatında ki büyük payının farkında olan İş İnsanı Bilal Gömeç Avokadocular Birliği Başkanı Altso Meclis Üyesi Hilmi Sevilgen’i İş Yerinde Ziyaret ederek hem tarım faaliyetlerini hem de Alanya Avokadosunun bu sezon ki tanıtımını,  ambalajlanmasını ve pazarlanmasının daha iyi ve verimli nasıl olabileceği hakkında fikir alışverişi yaparak istişarede bulundu.

Gömeç “Alanya Asırlardır Tarım ve Turizm anlamında kendini geliştiren her sene çıtayı bir yukarıya çıkartan bir bölgedir. Alanya’mızı ortak akıl ve gerek çiftçilerimiz gerek iş insanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde daha verimli bir sezon için her üretim dönemi başında bu tür fikir alışverişleri için bir araya geliyoruz. Alanya’mız için yapılacak olan her başarılı proje ve katkı sağlayacak her işte bizim de payımızın olması bize gurur ve mutluluk verir.

Avokado Alanya’mızın simgesidir. Hilmi Başkanımın bu sene 90 Milyon adet Avokado ihraç etmeyi düşünmesi bunun en büyük kanıtıdır. Başkanımla birlikte bu sezon avokadonun tanıtımı, ambalajlanması ve pazarlaması hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Marka Kent Alanya olma yolunda şehrimiz için güzel projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.