Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel seçim startını, Alanya'nın en eski ticaretinin yapıldığı Kuyumcular Caddesi’nden verdi. Gerek Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer gerekse Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel’in Alanya’nın sorunları karşısında çözüm üretemedikleri, Alanya’nın kendi haline bırakıldığı, Alanya siyasiler ile birçok iş insanı tarafından açıkta dillendirilmişti.

ALANYA’NIN İMAJINA ZARAR VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında ulu orta cima yapılmış, ardından da Alanya’nın en işlek bölgesi olan iskelede tur teknesi sahibi ve çalışanlarından oluşan bir grup, gurbetçi tatilci C.A.’ya sopalarla saldırmıştı. Her iki olayda Alanya’nın imajına önemli ölçüde zarar vermişti.

"HELE BAKIN KİM GELMİŞ HOŞ GELMİŞ"

MHP’li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’da yaşanan üzücü olayların ardından dün akşam çarşı esnafına küçük bir gezi düzenleyerek, belediye olarak her zaman yanlarında olduğunun sinyalini verdi. Yaşanan üzücü olaylar sonrası sinirli esnafın gazını alan Başkan Yücel’i karşılarında gören bazı çarşı esnafları "Hele bakın kim gelmiş hoş gelmiş" şeklinde söylemlerde bulundu.

Payallar’a yapılacak hastane inşaatı sürüyor Payallar’a yapılacak hastane inşaatı sürüyor

YÜCEL'DEN GÜLERYÜZ MESAJI

Gezisi sırasında başkan Yücel'e koruma ekibi eşlik ederken, Yücel ziyaret ile ilgili sosyal medyada şu ifadelere yer verdi; ‘’Çarşı esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız ile hasbihal ettik. Ahilik kurallarına riayet ederek çalışan, milli ve manevi değerlerimize uygun şekilde davranan, kentimizdeki misafirlerimizi güleryüzle en iyi şekilde ağırlayan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim’’