Başkan Bahçe, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Adem Murat Yücel, belediyeden sonra ALTAV’ı da bırakıyor Adem Murat Yücel, belediyeden sonra ALTAV’ı da bırakıyor

“Hepimizin bildiği üzere turizm şehri Alanya’mızda pandemi döneminden beri süregelen müzik yayın yasağı saçmalığını defalarca dile getirmiştik. Bugüne kadar gerek belediye gerek ise hükümet temsilcilerince bizlerin ve turizm esnafımızın feryadı duyulmadı, duyulsa bile kulak arkası edildi. Olan geçtiğimiz sezonumuza oldu. Şehrimizin marka değeri ciddi anlamda zarar gördü ve esnafımız bu durumdan ciddi etkilendi.

İktidar temsilcileri bizim artık utanarak dile getirdiklerimizi ve düzeltilmesini talep ettiğimiz anlamsız uygulamaları düzenlediklerinde matah bir iş yapmış gibi övünüyorlar. Efendiler! Dün Antalya milletvekilimiz Sn. Aykut Kaya müzik yasağı saçmalığını milletin meclisinden dile getirene kadar aklınız neredeydi? 2022 yılında anlamsız nedenlerle yasağı devam ettirirken vicdanınız neredeydi? Haziran’ın 15’ine geldiğimiz bu sezonda bugüne kadar siz neredeydiniz? Bugüne kadar devam eden rezil yasaklamalar son buldu diye övünmek akıl tutulması, eğlence sektöründen geçimini sağlayan emekçilere ağır hakarettir.

Bir kez daha Antalya Kalkınma Raporu ile Antalya’mız ve özelinde Alanya’mızın tüm sorunlarına vakıf olan ve cesurca dile getirmekten çekinmeyen milletvekilimiz Aykut Kaya’ya açıklamaları ve önemli dokunuşları ile hükümeti millet için çalıştırma başarısından dolayı tebrik ederiz. Mecliste olduğumuz sürece tüm sorunları dile getirecek, hükümeti de bugün olduğu gibi sorunları milletin faydasına çözmek zorunda bırakacağız. Unutmayın, iyiler yeter…”