Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Rukiye Okşar, “Alanya’da Barlar Sokağı merkeze uzak bir yere taşınsa! Şehrimizin merkezinde böylesine ucuz ve ahlaksız görüntülere şahit olmasın diye evlatlarımızı sokağa çıkaramıyoruz. Çok üzülüyorum. O sokak Kültür Sokağı’na dönüşse, bizler de ailemizle, dostlarımızla güven içerisinde o sokakta çay-kahve eşliğinde kitap okuyabilsek, çeşitli atölyeler olsa, sergileri ziyaret edebilsek, kültürel etkinliklerin yanı sıra keyifli bir vakit geçirme alanı yaratılsa. Galeri, müzik platformu, müzik stüdyosu, çok amaçlı salon, çocuk sanat merkezi, tasarım dükkanları, kütüphane, Yeşilçam sineması ve kafeler yer alsa. Bu sokak, yolu Alanya’ya düşen herkes için kültürel buluşma noktası olsa keşke” dedi.

GİRİŞİMLERE BAŞLANABİLİR

Okşar’ın bu düşüncesini mensubu ve yöneticisi olduğu ALTSO’da Başkan Eray Erdem ile Meclis Başkanı Mehmet Kural’a da ileteceği, Erdem ile Kural’ın, Barlar Sokağı’nın başka bir yere taşınması için girişimlere başlayacağı tahmin ediliyor.