Türk bayrağını dünyanın her köşesinde dalgalandıran, yıllık yolcu sayısı 70 milyonun üzerine ulaşan, 120’den fazla ülkenin 300’den fazla şehrine teker değdiren Türk Hava Yolları’nın (THY) uçak koltuk ekranlarında Alanya belgeseli gösterimi başladı. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) tarafından hazırlatılan, Yönetmen Kürşat Kizbaz tarafından çekilen 32 dakikalık belgesel filmi gösterime girdi.

Yapılan tanıtım çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Dünyanın en büyük filosuna sahip uçak şirketleri arasında gösterilen THY’nin uçak koltuk ekranlarında yolcular Türkçe ve İngilizce dil seçenekleriyle Alanya belgeseli izliyor. Bu çok önemli bir tanıtım modeli. Bu çalışmaya katkılarından dolayı Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyoruz. Yaptığımız anlaşma sonucu yönetmenimiz Kürşat Kizbaz tarafından çekimleri tamamlanan tanıtım ve imaj videoları da birçok mecrada yayınlanacak. Bu videolar aynı zamanda Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) dünya çapında yaptığı tanıtımlarda da kullanılacak. ALTAV olarak tanıtım çalışmalarının çeşitlendirilmesini önceki yıllarda olduğu gibi önemsiyor ve ağırlık veriyoruz” dedi.

Antalya'da büyük skandal: Türk müşteriden "Milliyet Farkı" ücreti alındı Antalya'da büyük skandal: Türk müşteriden "Milliyet Farkı" ücreti alındı