HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın Bademağacı mahalle Muhtarı Yaşar Göde’nin düzenlediği 'mahalle iftarı' buluşmasının ikincisi de büyük beğeni topladı. Avcılar mevkii meydana kurulan iftar sofrasına, mahalle halkı ile Alanya ve çevre mahallelerinden gelen çok sayıda davetli katıldı. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkan Adayı, Litvanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, CHP Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Alper Kan ve Fikret Arık ile birçok oda başkanı ile çok sayıda mahalle muhtarı iftar etkinliğine katılım gösterdi.

‘’ORUÇ AYI ÇOK ÖZEL BİR AYDIR’’

Muhtar Yaşar Göde yaptığı konuşmada “Ramazan Ayı, maneviyatın zirve yaptığı, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın pekiştiği çok özel bir aydır’’ dedi. Muhtar Göde, geçtiğimiz ay büyük kayıpların yaşandığı depremde afet yaşandığını belirterek ‘’Ne yazık ki Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremler sonucu, on binlerce yurttaşımız hayatını kaybetti. Kayıplarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın’’ dedi.

“ÇELİK’TEN ALLAH RAZI OLSUN”

Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı

Yaşar Göde, her yıl gerçekleşen bu Bademağacı sakinleri 'mahalle iftarı' buluşmasını gelenek haline getireceklerini ifade ederek ‘’Mahalle halkının hem kaynaşması hem de birlik beraberlik adına düzenlenen bu yemeğimize katılan mahallelime, uzaktan yakından gelen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca buraya bizleri bir araya getirmek adına bu iftar yemeği verilmesinde emeği geçen iş insanı Mehmet Şerif Çelik kardeşimizden de Allah razı olsun’’ şeklinde konuştu.