Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay iş birliğiyle hayata geçirilen proje, Avsallar Recep Karaca Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde yankı buldu. Okul bahçesinde kurulan bağış noktasına akın eden öğretmenler, veliler ve çevre sakinleri, bir ünite kanın üç can kurtardığı bilinciyle sıraya girdi.

Alanya’da sağlık çalışanlarına kişisel iletişim eğitimi
Alanya’da sağlık çalışanlarına kişisel iletişim eğitimi
İçeriği Görüntüle

Etkinlik boyunca yapılan 25 başvurudan 20 ünite kan başarıyla toplandı. Okul Müdürü Servet Özdemir, öğretmenler ve okul aile birliğinin öncülük ettiği organizasyon, sadece kan bağışıyla sınırlı kalmadı. Sosyal sorumluluk bilincini pekiştirmek amacıyla etkinlik kapsamında doğaya fidan bağışı da yapılarak geleceğe nefes olundu.

Yetkililer, bölgedeki bu dayanışma ruhunun diğer kurumlara da örnek olmasını temenni ederek tüm bağışçılara teşekkürlerini iletti.