Antalya’nın güzel, genç ve çalışkan başarılı iş kadını Av. Abide Gülel, Antalyaspor’un yönetim kurulu üyesi olduktan sonra yaptığı ilk resmî açıklamasında “Bu sezon birlikte kutlayacağımız başarıları sabırsızlıkla bekliyorum” ifadesini kullandı.

Aynı zamanda kripto varlıklar eğitim ve danışmanlık platformu Lexcio kurucu ortağı, Türkiye Nükleer Hukuk Birliği Başkanı avukat Abide Gülel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1966 yılında kurulan ve gururla Antalya'nın adını Süper Lig'de taşıyan köklü kulübümüz Antalyaspor'a yönetim kurulu üyesi olarak katılmış olmak bir Antalyalı olarak benim için büyük bir onur ve ayrıcalıktır. Kulübümüze değer katabilmek, mevcut başarılarına yenilerini eklemek adına mesleki bilgi birikimimi ve enerjimi paylaşmaya hazırım. Hukuk ve blokzincir alanındaki faaliyetlerim devam ederken, Antalyaspor’un bana sunduğu bu fırsatla, spor sektöründe de özellikle fan tokenler alanında etkin bir rol alacağıma, Antalyaspor’a katkı sağlayacağıma inanıyorum. Önümüzdeki sezon, hep birlikte omuz omuza vereceğimiz, hedeflerimize doğru ilerleyeceğimiz bir dönem olacak. Bu sezon birlikte kutlayacağımız başarıları sabırsızlıkla bekliyorum”

Alanya'da ihalesiz portakal büfeler kaldırılacak Alanya'da ihalesiz portakal büfeler kaldırılacak