Yaz Kur'an kurslarında detaylar belli oldu Yaz Kur'an kurslarında detaylar belli oldu

Deprem felaketinden bu yana Hatay’dan hiç ayrılmayarak hemşerilerine moral desteğinde bulunan ve her ihtiyaç sahibine ulaşmaya çalışan başarılı futbolcu İsmail Zobu’yaziyareti esnasında Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk de eşlik etti. Kaymakam Öztürk ve Zobu, depremzede çocuklara Alanyaspor kulübü tarafından gönderilen forma ve spor ayakkabılarının dağıtımını gerçekleştirdi.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Forma ve spor ayakkabılarını alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, çocukların formaları giymesinin ardından bölge Alanyaspor’un renkleriyle kaplandı. Çocuklar ve aileleri forma hediyelerinden dolayı Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na ve başarılı futbolcu İsmail Zobu’ya teşekkür ettiler.

ÇAVUŞOĞLU: “HATAY’IN YARASI BİZİM DE YARAMIZDIR”

Kadrolarında bulunan Hataylı futbolcu İsmail Zobu’dan dolayı Hatay ile her zaman yakın ilişkileri olduğunu belirten Corendon Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Hatay’ın yarasının kendilerinin de yarası olduğunu kaydetti. Zor zamanların elbirliğiyle atlatılacağını da sözlerine ekleyen Çavuşoğlu; “Futbolcumuz İsmail Zobu, memleketine yardım etmek istedi. Biz de bu günde Hataylı kardeşlerimizin yanında olmak istedik. Bugün 500 adet forma ve ayakkabıyı depremzede çocuklarımıza hediye ettik. Onların yüzlerindeki gülümseme biz ne yapsak azdır. Biz bu zorlu süreçlerin elbirliğiyle atlatılacağını biliyoruz. Bize düşen her görevde seve seve yer alacağımızı belirtiyor, bir kez daha kardeş kentimiz Hatay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

ZOBU: “GEÇMİŞ OLSUN HATAY’IM”

Hatay’ı hiçbir zaman unutmadığını ve ailesinin de yaşadığı bu kente çok şey borçlu olduğunu kaydeden Corendon Alanyaspor’un başarılı futbolcusu İsmail Zobu, “Bir Hataylı olarak 6 Şubat deprem felaketinden bu yana ailemin, arkadaşlarımın ve yardıma ihtiyacı olan Hataylı hemşerilerimin yanındayım. Bugün ailemle, kardeşlerim, arkadaşlarımla bir araya da geldim. Hayatını kaybeden çok sayıda yakınım da var. Allah hepsine rahmet eylesin. Bugün 500 kardeşimize forma ve ayakkabı yardımı yapıldı. Biz de buna vesile olduk. Tüm kardeşlerimize hayırlı olsun. Bu zorlu süreçte ben her zaman Hatay’ımın yanındayım. Tüm Hataylılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Desteklerinden dolayı başta Corendon Alanyaspor ailesine, başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na, yönetim kuruluna ve tüm kulüp personeline teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu. Reyhanlı kaymakamı Yasin Öztürk ve Corendon AlanyasporKulübü futbolcusu İsmail Zobu, programın ardından çadırkentve konteynerkentlerde yaşayan vatandaşları ziyaret ettiler. Program sonunda tüm çocukların da yer aldığı hatıra fotoğrafı çekildi.

KAYNAK: HATAY TV