Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yasin Eriş başkanlığında, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı oldukça yoğun bir gündemle gerçekleştirildi. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın da yer aldığı zirvede, Antalya genelindeki eğitim süreçleri ve Alanya’yı yakından ilgilendiren yeni projeler mercek altına alındı.
19 ilçenin eğitim yöneticilerini bir araya getiren toplantıda, okullardaki mevcut projelerin son durumu ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar detaylıca tartışıldı. İl müdür yardımcıları ve müfettişlerin de hazır bulunduğu görüşmelerde, kurumlar arası koordinasyonun eğitim kalitesine olan etkisi vurgulandı.
Toplantının ana temasını öğrencilerin sadece akademik başarıları değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimleri oluşturdu. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Antalya Maarif Ailesi" olarak gençleri geleceğe hazırlamak adına ortak akıl ve iş birliğiyle çalışılmaya devam edileceği mesajı verildi. Alanya özelinde yürütülen faaliyetlerin de bu vizyon doğrultusunda hız kesmeden sürdürüleceği ifade edildi.




