İtalya'da yaşayan bir adamın vasiyeti ve ölümünün ardından gelişen olayların esprili bir dille anlatıldığı oyun, Alanya Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Oyunun dekoru da izleyiciler tarafından beğenildi.

Yönetmen Murat Demir Tetik, oyunla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu’ndan stres ve öfke semineri ALTSO Kadın Girişimciler Kurulu’ndan stres ve öfke semineri

"Bu Ne Vasiyet benim yıllar önce Alanya Belediye Tiyatrosu'ndayken de oynadığım bir oyundu. Engin Ataoğlu'nun yazdığı harika bir oyun. 4 ay önce Basamak Sahne'de bu oyunu yapma kararı aldık. 4 aydır çalışıyoruz. Bugün prömiyer yaptık. Çok mutluyuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Oyun 4 Mayıs'ta yeniden sahnelenecek. Tüm Alanya halkını bekliyoruz."

Gazeteci-Yazar Engin Anak ise şunları söyledi:

"Bu Ne Vasiyet, 2016 yılında yazdığım ve 4 sezon kapalı gişe oynayan çok tatlı, nezih, Alanya'nın kabul ettiği bir oyun. Oyun ilk sahnelendiği zaman kadrodaki oyuncu arkadaşlarım bugün bu oyunu yönettiler. Çok onur ve gurur duyuyorum. Yeni genç yetenekler oyuna çok güzel bir yorum kattılar. Murat Demir Tetik başta olmak üzere tüm oyuncu arkadaşlarıma, Vedat Akbulut'a, tüm belediye tiyatrosu ekibine, Basamak Sahne'ye ayrı ayrı teşekkür ederim."

"Bu Ne Vasiyet" oyunu, 4 Mayıs'ta tekrar sahnelenecek. Tüm tiyatro severleri Alanya Kültür Merkezi'ne bekliyoruz.