BAŞKAN YÜCEL VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sabah Kestel Merkez Camii'nde bayram namazını kılmasının ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlar ile tek tek bayramlaşan Yücel, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından bayram namazımızı Kestel Merkez Camii’nde eda ettik, vatandaşlarımızla bayramlaştık" dedi.

MHP ALANYA İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Parti binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Törene katılan partililer ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaşan Başkan Yücel, "İlçe başkanlığımızın bayramlaşma programına katılarak kıymetli partililerimiz ve değerli hemşehrilerimiz ile bayramlaştık. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin" dedi.

Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, ALANYA'DA PARTİLİLER İLE BAYRAMLAŞTI

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Geleneksel bayramlaşma programına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın, Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. İslam Alemi'nin özlemle beklediği Ramazan Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını belirten AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “11 ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin de coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bugün Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekillerimiz Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik,  İbrahim Aydın, Milletvekili Adayımız Kuddusi Müftüoğlu'nun teşrifleri ile ilçe teşkilatımızda düzenlediğimiz bayramlaşma programımıza iştirak eden teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerine yer verdi.

ALANYA CHP’DE BAYRAM SEVİNCİ YAŞANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşma töreninde İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ile Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik de hazır bulundu. Bayramlaşma törenine ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyelerinin yanı sıra partililer ve vatandaşlar da katıldı. Partililer ve vatandaşlar, Murat Özçelik’e yoğun ilgi göstererek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde destek sözü verdiler.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAYRAMLAŞTI

Hastane yönetimi hastanenin tüm birimlerinde görev alan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Bayramın önemine değinen Başhekim Vekili Dr. Bektaş Tekin, “Bayramlar; gönüllerin bir olduğu, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin en samimi şekilde ortaya çıktığı günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız bu günde aile olduğumuz sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak istedik. Herkesin sevdikleriyle birlikte olduğu bir günde büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve güzel günler getirmesini temenni ediyoruz ” diye konuştu.

ALANYA İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşma merasimine partililer, yöneticiler ve meclis üyeleri katıldı. İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Şefik Bahçe, “Mübarek Ramazan Bayramı’nın, ülkemize ve Alanya’mıza sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice bayramlarınız olsun. Ramazan Bayramı ve Cuma gününün feyzi, bereketi üzerimize olsun” dedi.