Cenaze törenine Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkanlar Dilaver Çekiç, Bilal Gömeç, Başkan Yardımcıları Ahmet Paşaoğlu, Enver Vural, Futbol Şube Sorumlusu Ali Baki Boz, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Çetin, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, takım kaptanı Efecan Karaca, bazı kulüp çalışanları, eski futbol şube sorumlusu Metin Fahri Özçelik, eski teknik direktörler Mehmet Altıparmak, Hüseyin Kalpar ve Erol Bulut ile eski futbolcular da katıldı.

İlk olarak Manisa’ya giderek Taner Savut’un eşi Pınar Savut ve ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Alanyaspor yönetim kurulu daha sonra İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hacı Fatma Tatari Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kılınan namazın ardından Karabağlar Paşaköprü Mezarlığı'na götürülerek toprağa verilen Savut’u son yolculuğuna uğurladı.

Taner Savut’un kardeşi Ali Savut’a da başsağlığı dileyen Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Acımız çok büyük. Taner çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” dedi.