Rüzgar, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

banner18

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan bayan personellerin, çiftçi kadınların ve Alanya’da bir otelde konaklayan kadın depremzedeleri ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

banner94
Rüzgar, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
08 Mart 2023 Çarşamba 14:24

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, ilk olarak ilçe müdürlüğünde görev yapan bayan personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Rüzgar bayan personellerin görev yaptığı servisleri ziyaret etti ve onlara çiçek takdim etti. Müdür Rüzgar daha sonra bayan çiftçileri ve Alanya’da bir otelde konaklayan depremzede kadınları ziyaret ederek onlarada karanfil vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. İlçe Müdürü Rüzgar burda yaptığı konuşmada; “Doğumdan ölüme kadar hayatın, her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bugününü hep beraber kutlamak istedik. Tüm Kadınlarımız bizler için son derece değerlidir. Tüm dünya kadınlarının 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyorum.” dedi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.