Alanya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor Alanya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, ilk proje lansmanında sağlığa ilişkin önemli projesini açıkladı. Şahin, ALTSO Başkanlığı döneminde Çayarası, Gökbel ve civar yaylalar için hayata geçirdiği Aile Sağlığı Merkezleri Projesi'ni tüm Alanya kırsalına yayacaklarını söyledi. Şahin’in kırsal mahallelerde hayata geçireceği Aile Sağlığı Merkezleri Projesi Alanyalı muhtarlar tarafından sevinçle karşılandı. Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, Şahin’e teşekkür ettiler.

'ŞAHİN 10 NUMARA BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTI'

Karakocalı Muhtarı Şeref Yiğit, “Gökbel ve Çayarası’na yapılan Aile Sağlığı Merkezi ve ambulans hizmetinden halk çok memnun. Samsa, Gönen, Kadıyakası, Sülüklü, Keşbeleni gibi civar yaylaların hepsi hizmetten yararlanıyor. 20 yıldır biz sağlık ocağının yapılması için uğraşıyorduk. Şahin sorunu 20 günde çözdü. Bölgemizde güreş ve şenlikler gibi çok sayıda etkinlik düzenleniyor. Etkinliklerin hepsinde buradaki ambulanslar görev yapıyor. Alanya merkezden yaylaya ambulans çıkmıyor. Alanya merkezde insanlar pandemi döneminde hastanede kuyruk beklerken, burada gelen herkesin aşısını tek tek yapıp gönderiyorduk. Alanya kırsalının da böyle bir hizmete çok ihtiyacı vardı. Şahin, 10 numara bir çalışmaya imza attı. Şahin’e güvenimiz tam. Çok daha iyi işler yapacağına eminim” dedi.

‘ŞAHİN’İ TEBRİK EDİYORUM’

Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top, “Yaylalarda hizmet vermeye başlayan ambulanslar çok sayıda insanın hayatını kurtardı. Yazın Alanya halkının çoğu yaylalara göç ediyor. Kocaman Alanya’da sadece 9 tane ambulans var. Biz yıllardır Mahmutlar’a bir ambulans getiremedik. Mehmet Şahin girişimci bir insan. Çok güzel, çok başarılı bir proje. Şahin’i tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘ŞAHİN’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ’

Konaklı Muhtarı Mustafa Arınç “Alanya kırsalının Aile Sağlığı Merkezi’ne ihtiyacı vardı. Ben Güzelbağlıyım. Batı mahallelerinin yaylaları olan Eğrigöl ve Seydicek’te de olursa seviniriz. Bu hizmet Güzelbağ merkezde konuşlandırılırsa çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Güzelbağ merkeze yapılan Aile Sağlığı Merkezi 12 mahalleye hizmet verecektir. Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e hizmetlerinden ve yararlı projelerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

‘ŞAHİN’DEN ALLAH RAZI OLSUN’

Çıplaklı Muhtarı Bekir Karakuş, “Kırsala ve yaylalara Aile Sağlığı Merkezi yapılması için ilk başvuru yapanlardan birisi de bendim. Çayarası, Gökbel ve civar yaylalar için hayata geçirilen hizmetten Gündoğmuş halkı da yararlanıyor. Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’den Allah razı olsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Kendisini de başkan olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.

‘YAYLADA AMBULANS 15 DAKİKADA KAPIMIZDA’

Değirmendere Mahallesi Muhtarı Kasım Günay, “Geç kalınmış bir proje. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in daha önce yapması gerekiyordu. Mehmet Şahin’den Allah razı olsun. Benim yaylam, Kadıyakası’nın hemen yan tarafında. Yayladayken ambulansı aradığımız zaman 15 dakika içinde kapımıza kadar geliyor. Önceden Alanya’daki ambulansı aradığım zaman ben hastamı Kısık’a indiriyordum, ambulans o zamana kadar ancak geliyordu. Bu çok büyük bir hizmet. Şahin’e çok teşekkür ederiz" dedi.