Keyifli bir sohbet ortamında geçen ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Mehmet Şahin, “Değerli ekip arkadaşlarım ile birlikte Alanya Sevdalıları Derneği’nin (ALSEV) kaynaşma toplantısına katıldık. Allah gençlerimizle birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşAllah” dedi.

“ACİL ŞİFALAR DİLERİM”

Mehmet Şahin ayrıca deplasman maçı dönüşü trafik kazası geçiren Kestelspor takımına geçmiş olsun dileklerini iletti. Şahin, “Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor camiasına, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uğur’a, sporcu kardeşlerime ve Alanya Halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” mesajı verdi.

“DOSTLARA TEŞEKKÜRLER”

Taksici esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Mehmet Şahin, “Taksici esnafımız hafta sonu, tatil demeden 24 saat hizmet veriyor. Gerektiğinde taksi duraklarında uyuyarak yaz, kış demeden milletimize, şehrimize hizmet eden taksici esnafımıza, şoförlerimize müteşekkiriz. Onların sorunlarını çözmeye yanlarında olmaya devam ediyoruz. İlgileri ve nezaketleri için esnaf dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

ESNAF MEMNUN

Taksi esnafı ve ulaşım sektöründeki birçok konunun masaya yatırıldığı ziyarette, esnaf kendilerini dinleyen ve çözüm konusunda yardımcı olmaya çalışan birini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Son olarak Şahin, Taksici esnaflarının sorun ve taleplerinin çözüme kavuşması konusunda ellerinden geleni yapmaya söz verdiklerini belirtti.