Şahin mesajında şu ifadeleri kullandı:

Alanya’da zehir tacirleri kontrolden kaçamadı Alanya’da zehir tacirleri kontrolden kaçamadı

“Bugün bize düşen en büyük görev, atalarımızın emanet ettiği mirasa sahip çıkmak; Çanakkale ruhunun heyecanını ve kararlığını her zaman yaşatmaktır. Dünya tarihi için bir dönüm noktası olarak kabul edilen Çanakkale Zaferi, bundan 108 yıl önce vatan toprağını işgal etmek isteyen düşmana Türk Milleti’nin zorlu şartlarda verdiği eşsiz bir mücadele ve kahramanlık destanıdır.

Çanakkale’nin aziz kahramanları 250 bin şehit ve binlerce gazisi ile vatan topraklarını işgal etmek isteyenlere geçit vermemiştir. Konu bağımsızlık olduğunda bu uğurda canı pahasına vatanını koruyan ve bunu tüm dünyaya gösteren ecdadımız ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyerek bu aziz vatanı bizlere emanet ettiler. Bu mücadelenin mayasında vatan sevgisi, inanç, kahramanlık ruhu vardır.

Çanakkale ruhunu her zaman diri tutmalı ve geleceğe taşımalıyız. Bu mücadelenin mayasında vatan sevgisi, inanç, kahramanlık ruhu vardır. Çanakkale, bugünün ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin temelinin atıldığı eşsiz bir zaferdir. Bugün, bize düşen en büyük görev, atalarımızın emanet ettiği mirasa sahip çıkmak; Çanakkale ruhunun heyecanını ve kararlığını her zaman yaşatmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde istiklalimiz ve istikbalimiz için bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”