Kızılay Alanya iyilikten iyiliğe koştu

banner18

Türk Kızılay Alanya Şubesi bağışçıları, gönüllüleri ve yönetimi ile iyilikten iyiliğe koşmaya devam ediyor. Bir yandan her türlü yardım başvurusunu kabul eden Alanya Kızılay, bir yandan da depremzede ihtiyaç sahiplerinin derdine ortak olacak hayır sahiplerini bulup köprü vazifesi yapıyor.

banner94
Kızılay Alanya iyilikten iyiliğe koştu
25 Şubat 2023 Cumartesi 13:26

Deprem koordinasyonu sürecinde çok sayıda hasta veya engelli bireyin hasta yatağı, tekerlekli sandalye, bez, gıda yardımı ve benzeri ihtiyaçlarını karşılayan Türk Kızılay Alanya Şubesi, Adıyaman'da depremzedelerin yaralarını sarmak için görev başındaydı. Bu gün ise görevlerini tamamlayıp Alanya'ya dönüyorlar. Türk Kızılay'ın büyük şemsiyesi altında iyilik elini uzatarak deprem bölgelerinde bireylere umut olmaya devam ediyorlar.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.