Kaymakam Ürkmezer 1 Mayıs mesajı yayımladı

banner18

Kaymakam Ürkmezer, ekonomik anlamda devletin gelişmesinde köprü olan işçi ile emekçilerin emeğin ve üretimin en önemli kahramanları olduğunu söyledi.

banner94
Kaymakam Ürkmezer 1 Mayıs mesajı yayımladı
01 Mayıs 2023 Pazartesi 18:13

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, işçilerin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle yazılı mesaj yayımlayan Kaymakam Ürkmezer, şu ifadelere yer verdi: 

“Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için emek ve alın terleriyle gayretlerini ortaya koyarak çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Çalışıp üreterek ülkemizdeki her alanda emekleri olup, ekonomik anlamda devletimizin gelişmesinde köprü olan işçi ve emekçi vatandaşlarımız emeğin ve üretimin en önemli kahramanlarıdır. Devletimiz her alanda işçi ve emekçi kardeşlerimizin hayat şartlarını ve çalışma koşullarını ferahlatarak güvence altına alıp desteklemektedir. Bu duygularla bu güzel günün dayanışma ve huzurla geçmesini temenni ediyor tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.