Alanya Belediyesi’nde görevli birim müdürleri ile bir araya gelen Yılmaz Bağışlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Alanya Belediyesi’nin değerli birim amirleri ile bir araya gelerek ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen deprem ve sel gibi doğal afetlerde Alanya Belediyesi’nin yapmış olduğu destek ve organizasyonlar hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Görüşmelerimiz de ayrıca Alanya’mızın gelecekteki afet acil eylem planları ve yapılması gerekenler ile alınması gereken tedbirler hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Afet acil eylem planı konusundaki planlamaları ve gerekli açıklamaları önümüzdeki günlerde Alanya Belediye Başkanı sayın Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı sayın Fatih Ürkmezer yapacaklardır diye düşünüyorum ve kendilerine milletimiz adına başarılı organizasyon ve çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.

Seçim yaklaşırken Alanya otogarı boş kaldı Seçim yaklaşırken Alanya otogarı boş kaldı

700 BİNE YAKIN KIYAFET

Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı ile koordineli olarak, depremin hemen ardından aynı gün sahaya inerek gerçekleştirdiği organizasyon ile vatandaşlarımızın yardımına koşarak, bugüne kadar 53 görevli personel, 181 adet tır, 81 adet kamyon ile battaniye, ısıtıcı, gıda ve hijyen malzemeleri olmak üzere acil destek hizmetleri sunarak bölgeye intikal etmiştir. Ayrıca yaklaşık 200 adet konteyner ve toplamda 700 bine yakın kıyafet vb. ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine ulaştırmıştır. Ayrıca, Alanya genelinde yine Alanya Kaymakamlığı ile koordineli hareket ederek, yaklaşık 52 bin depremzede vatandaşımızı otel ve konutlara yerleştirerek misafir etmiş ve ayni yardım ile gıda desteğinde bulunmuştur. Yaklaşık 37 bin depremzede misafirlerimize 180 bine yakın kıyafet ve ihtiyaç malzemesi ‘Gönül Pınarı’ evlerinden siz Alanyalı hemşerilerimizin katkısıyla misafirlerimize ulaştırılmıştır.

TEŞEKKÜRLER

Bu anlamda, kamu kurumlarımız ile vatandaşlarımız işbirliği içerisinde el ele verince neler başarabileceğimize güzel bir örnek olarak sizlerle de paylaşmak istiyorum. Misafirperverlikleri için değerli kurum amirlerimize, Özel Kalem Müdürü Bilal Nurgül’e, Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Doğan’a, Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal’a teşekkür ediyorum. Her şey Alanya’mız için, her şey milletimiz için.”