Alanya’da CHP Antalya İl Başkanlığı ve CHP Alanya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşmaları mitingine Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görevlendirilecek Ekrem İmamoğlu katıldı. Alanya Belediye binası yanındaki alanda düzenlenen mitinge Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Millet İttifakı İlçe Başkanları, STK Temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alanya’da zehir tacirleri kontrolden kaçamadı Alanya’da zehir tacirleri kontrolden kaçamadı

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Alanda kurulan platforma ilk olarak çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Antalya'yı kimseyi ötekileştirmeden yönettiklerini söyledi. Böcek, “13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yardımcısı Ekrem İmamoğlu için buraya geldiniz. İnşallah 14 Mayıs'ta sizlerle birleşerek kazanacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi.

“ALANYA'DA RÜYALARIM GERÇEK OLDU”

Ardından vatandaşlara hitap eden İmamoğlu ise, “Bugün bir hayalim gerçek oldu. Alanya'da rüyalarım gerçek oldu. Alanya'ya öyle borçlandım ki çok çalışacağım sizin için. Millet İttfakı’nın selamını getirdim. Gücümüzü birlikten alıyoruz. Bereketli Türkiye gibi güçlü bir ekibiz. Millet İttifakı tüm renklerini birleştirdi. Türkiye birbirinden farklı insanların ortak yurdudur. Farklılık bize güç katar. Türkiye ne çekiyorsa ondan bundan diye ayıranlardan çekiyor. Onlardan biri de Adalet Bakanı.  Her şeyi ben yaptım diyen akıl tarihini reddeden akıldır. Anadolu'nun çeşitli kentlerinde yaptıkları hayırlı işler değil. Bugünün parasıyla 270 milyar liralık boş arsayı ilçe başkanları bir vatandaşa satmış. Bunların adaleti bu kadar. Bu düzen devam etmesin diyorsanız oyunuzu Kılıçdaroğlu’na verin" diye konuştu.

“BU SEÇİM BİR REJİMDEN KURTULMA SEÇİMİ”

İktidarın din istismarında yapmadığının kalmadığını söyleyen İmamoğlu, “Sizin ayrıştırma siyasetine Millet İttifakı’yla cevap vereceksiniz. Millet İttifakı birliğin gücüdür. Siz yolunuzu doğru yoldan ayırmayın. Bu seçim parti seçimi değil, bu seçim bir rejimden kurtulma seçimi. Birleşe birleşe kazanacağız. 14 Mayıs'ta milleti ayrıştırmaya çalışan bir avuç insan kaybedecek. Tevazusuyla milletin gönlüne girmeyi başaran Kılıçdaroğlu kazanacak” ifadelerini kullandı

“BU MİLLET BUNU YER Mİ?”

Müziğin, turizm olduğunu aktaran İmamoğlu, “Müziğin sesini kıstırmayacağız. Müzik hayattır, Yanınızdayız. Bazen tek bir cümle insanı umutsuzluktan çıkarır. İşte şimdi tam da öyle bir zamandayız. Türkiye’de tarihi değiştirecek işte o cümle. Hak, hukuk, adalet. Her tarafı adalet olan bir ülke istiyoruz. Bunu hep beraber başaracağız. Bu ülkede bazen kazanmak için her şeyi yapanlar var. Ülkeyi yönetenler 20 yıl sonra yarısı sizden yarısı bizden diye kapanmaya başlatıyorlar. 21 yıldır uyuyorlar, seçime bir ay kala kampanya başlatıp milleti kandırıyorlar. Bu millet bunu yer mi, yemez. Bizden kopyalamışlar. İstanbul yenileniyor kampanyasını kopyalamışlar. Keşke doğru kopyalasalar. Bunu da kuraya tabi tutuyorlar. Onun için buna fırsat vermeyeceksiniz. Ne bu başvuruya fırsat vereceğiz ne de onların ikiyüzlülüklerine. 15 Mayıs'tan sonra en iyisini biz yapacağız" dedi.

“ALANYA'NIN İHMAL EDİLMİŞ BÜTÜN PROJELERİNİ HIZLANDIRACAĞIZ”

“İnsanların canıyla seçim kumarı oynayanları gönderin gitsin” diyen İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz risk altındaki herkesin evini yenilemek için büyük seferberlik başlatacağız. Seçim güvenliği için elimizden geleni yapacağız. Gönüllü olup seçim günü sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız. 15 Mayıs sabahı güler yüzlü bir Türkiye’ye uyanacağız. Çok işimiz var. Ülkeyi toparlayacağız. Parayı pul olmaktan kurtaracağız. Gençlere iş bulacağız, emekçinin hakkını aldığı bir düzen kuracağız. Alanya'nın ihmal edilmiş bütün projelerini hızlandıracağız. Antalya-Alanya arasında hızlı tren projesini yapacağız. Bilimin ışığında ortak akılla en iyi çözümü bulacağız. Alanya'nın kentsel dönüşümünü en ucuz en hızlı yolla biz yapacağız. Alanyalı gençlerin, kadınların, çocukların yanında olacağız. Alanya resmen bir şehir olmayabilir ama fiilen kozmopolit bir şehir. Bizim olduğumuz yerde şehirlerin sorunu çözülür. Belediye başkanlarına parti diye bakmayacağız. Alanya'nın kendi dinamiklerini dikkate alacağız. Konut satma işi başka vatandaşlık satma işi başka. Vatandaşlık satma işine karşıyız bunu düzene koyacağız. Biz sorumluluğunu da vatandaşa karşını da haddini de bilen yöneticileriz. Şimdi ortak akıl zamanı. 86 milyon insanın evlatlarıyla çalışacağız. 15 Mayıs’ta çok güzel bir sabaha Alanya’nın güneşi gibi bir sabah uyanacağız. Sizin için çok çalışacağım."