Alanya’nın Türkler Mahallesi'nde bulunan Selene Otel'de düzenlenen yemeğe Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Selene Otel Genel Müdürü Mahir Oktay, Alanya Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy, HOTED Yönetim Kurulu, eğitim komite kurulu, istişare kurulu üyeleri ve çok sayıda huzurevi sakini katıldı.

“SOSYAL FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ!”

Yemekte konuşan HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetlere de çok önem verdiklerini söyledi. Yeni, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz kapsamında huzurevi sakinlerimizle öğle yemeğinde bir araya gelerek hasbihal edip, önlerinde saygıyla eğildiğimiz saygıdeğer büyüklerimizle birlikte Cumhuriyet Bayramı’mızı kutlama fırsatı bulduk. Burada bizlere ev sahipliği yapan, her daim desteğini hiç esirgemeyen Selene Otel Genel Müdürü kadim dostum Mahir Oktay başta olmak üzere, organizasyonda emeği gecen istişare ve proje kurulumuzun yanı sıra ulaşıma desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlarımıza HOTED ailesi ve tüm camiamız adına en kalbi duygularımızla teşekkür eder, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz "dedi.

“SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUK.”

Mahir Oktay da, "HOTED ailesi ve Yeni’nin öncülüğünde huzurevi sakinlerimizi ağırlamanın, misafir etmenin onurunu gururunu yaşadık. Huzurevi sakinlerimizin ellerini öpüp tecrübelerini dinledik. Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin" dedi.

AKSOY TEŞEKKÜR ETTİ

Huzurevi müdürü Fatma Aksoy ise, HOTED'e ve Selene Otel yönetimine, kurum ve tüm huzurevi sakinleri adına, bu anlamlı ve nazik davetlerinden dolayı teşekkür etti. Öğle yemeğinin ardından destek ve katkılarından dolayı Oktay ve huzur evi sakinleri adına Aksoy'a çiçek ve Housekeeping dergisi takdim edildi.