Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu hafta sonu yoğun bir mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde de düğün, nişan, mevlit, taziye ve çeşitli programlara katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanmaya devam ediyor.

Başkan Toklu ve ekibi hayırlı işlerde vatandaşları yalnız bırakmıyor, ailelerin mutluluklarına ortak olmayı sürdürüyor. Toklu İlk olarak Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çakmak ve Dilara Boz’un nişan merasimine katıldı. Toklu “Evlilik yolunda önemli bir adım atan Sinan ve Dilara kardeşlerime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim tamamına erdirsin” dedi. Nişan töreninin ardından Avsallar Mahallesi’nde Hatiboğlu ve Kaya ailelerinin evlatları Ayşe ve Tamer çiftinin düğün merasimine katılan Toklu, “Ömürlerini birleştiren Ayşe ve Tamer çiftimizin düğün merasimindeyiz. Bu mutlu günde en güzel ve hayırlı bir geleceğin sizinle olmasını diliyorum. Yuvanız huzurlu olsun” dedi.

Alanya Kültür Merkezi’nde, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katılan Toklu ve ekibi, burada Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterini izledi. Başkan Toklu, “12 Mart İstiklal Marşı’mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programdaydık. İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve tüm istiklal kahramanlarımızı rahmetle andığımız bu anlamlı program için kıymetli öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kestelspor takım otobüsünün deplasman dönüşü yapmış olduğu kaza sebebiyle yaralanan futbolculara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Toklu, “Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara Rabbim’den acil şifalar diliyorum.” dedi. Geçmiş olsun ziyaretinin ardından Karakahya ve Şafak ailelerinin evlatları Ayşe ve Faruk çiftine katılan Toklu, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.