Banana Otel önünde sahil talanı

banner18

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dt. Murat Özçelik, Banana Otel önündeki kumsalın talan edildiğini iddia etti.

banner94
Banana Otel önünde sahil talanı
01 Mart 2023 Çarşamba 11:16

Yetkilileri göreve davet eden Diş Hekimleri Odası Alanya Temsilcisi Dt. Murat Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Alanya Cumhuriyet Mahallesi’nde eski Banana Otel önünde bulunan mülkiyeti hazineye ait devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan deniz kumluğuna, oteli satın alan kişilerce imar kanuna ve yönetmeliklere aykırı olarak inşaat faaliyetleri yürütülmektedir. Yetkililer buna niye göz yummaktadır? Bazı kumsallarda hiç bir faaliyete izin verilmezken, anayasa ve imar yasası hükümlerine aykırı olarak burada niye faaliyet de bulunulmaktadır? Yoksa buranın projelerinin iktidar mensubu olan kişilerce yapılmasından dolayı mı görmezden gelinmektedir? Bu şekilde kumsallar talan ve istila edilirken yetkililerin görevini yapmasını ve buna izin vermemesini bekliyoruz”

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
E - 3 hafta önce
30 yaşında bir Alanyalı olarak Alanya Belediyesi kadar varoş bir belediye yönetimi görmedim. Resmen Texas. Kuralları takan yok. Bu kadar değerli bir kent ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. Rezil ettiniz Alanyayı, rezil. Hakkımız helal değil!
Avatar
Nuri Görür - 3 hafta önce
Palmiyeler kesilmiş belli; daha çok vardı. Üstelik kumsala bu kadar girerek yapı yapmak hem yasalara aykırı, hem de tsunami durumlarında ve fırtınalarda tehlikelidir. Para hırsı doğanın kanununu da takmıyor.