“Antalya’ya bir Alanya nüfusu daha eklendi”

banner18

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Antalya’nın aldığı yoğun göçün kent dinamiklerine ve sosyal yapıya zarar vermeye başladığını belirtti.

banner94
“Antalya’ya bir Alanya nüfusu daha eklendi”
11 Mart 2023 Cumartesi 12:13

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, Antalya’nın karşı karşıya kaldığı yoğun göçe ve göç kaynaklı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sert, “Antalya’ya çok kısa bir sürede bir Alanya nüfusu daha eklendi” dedi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.