Millet İttifakı Alanya İlçe Başkanları Toplantısı’nın üçüncüsü Demokrat Parti İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Veranda Restoran’da gerçekleştirildi. Toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Cem Sak katıldı. DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiği için toplantıya katılmadı.

Alanya'da BŞB'den ihtiyaç sahiplerine ‘Halk Mama’ desteği Alanya'da BŞB'den ihtiyaç sahiplerine ‘Halk Mama’ desteği

TÜRK MİLLETİ 2 AY SONRA GELECEĞİNİ OYLAYACAK

Ev sahibi olarak Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, toplantı öncesi bir basın açıklaması yaptı. Lök, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Hepimizin bildiği gibi Türk milleti 2 ay sonra geleceğini oylayacak. Biz Millet İttifakı olarak tercihimizi, milletimizin hak ve hukukunu güçlüden yana değil haklıdan yana, yine günden güne fakirleşen milletimizin emeklerini hortumlayanlardan yana değil emek verenlerden yana, giderek otoriterleşen bir anlayıştan değil, özgürlükçü demokrasiden yana kullanacak ve ortamı tesis edeceğiz.

“ÖZLENEN TÜRKİYE’Yİ YENİDEN KURACAĞIZ”

Bu seçimler ülkemizin kader seçimi olacak. Ya Atatürk'ün çizdiği medeni bir yaşamı ya da bu rejimin devamını oylayacağız. Bu duygu ve tespitler doğrultusunda el birliğiyle çok çalışacak ve özlenen Türkiye'yi yeniden kuracağız. Bu değerli yolda Millet İttifakının değerli katılımcıları ile yürümek ne beni ne de teşkilatımı asla yormayacak. Umutla, heyecanla, şevkle ve cesaretle çalışacak ve başaracağız”