MHP Antalya 7. sıra Milletvekili adayı Mahmutlar’lı Akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik seçim sürecinde yaptığı çalışmalara destek ve emek veren vatandaşlara, partililere ve basına teşekkür etti. Çelik, 2. turu 28 Mayıs günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimde ‘’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye kıymetli hemşerilerimden destek istiyorum” dedi.

ÇELİK “SÜRÇ-Ü LİSAN ETTİYSEM AF OLA”

Çelik “Kıymetli hemşehrilerim, 20 Mart günü aday adaylığı ile başlayan milletvekilliği adaylığı süreci 6 Nisan tarihinde Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle milletvekili adaylığına dönüşmüş ve sizlerle yolculuğumuz başlamıştır.  6 nisan ile 14 Mayıs tarihleri arasında Atam Bilge kağandan aldığım öğütle “Gündüz oturmadan gece uyumadan çalışacağım” ve sıkmadık el, çalınmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmayacağım diye çıktığım yolda Alanya’mızın her bir caddesinde her bir esnafımızın işlerini aksatmadan, ticaretlerine zarar getirmemeye özen göstererek ellerini sıkıp derdimizi anlattık dertlerini dinleyip desteklerini istedik, toplantılar yaparak yine vatandaşlarımızla hemhal olduk, gidebildiğimiz köylerde yaşayan hemşerilerimizin tek tek kapılarını çalarak yaşlılarımızın ellerini öpüp hayır dualarını aldık. Bu minvalde sürç-ü lisan ettiysem af ola.

BASIN VE TİCARET ERBABLARINI UNUTMADI

Bu süreçte bizleri takip edip bin bir zahmet ile haber yapma uğraşında olan basın çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyor her birine çalışmalarında başarılar diliyorum.  Alın teriyle helal ekmeğini kazanma derdinde olan ticaret erbabı hemşehrilerimize bizlerle sohbet edip kıymetli vakitlerini harcadıkları için teşekkürlerimi sunuyor bol kazançlar diliyorum. Şehrimizin her bir paydaşına partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne, Cumhur İttifakına ve şahsıma göstermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Alanya'da TCG Göksu, ziyaretçi akınına uğradı Alanya'da TCG Göksu, ziyaretçi akınına uğradı

PARTİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

14 Mayıs günü gerçekleştirilen Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimleri sürecinde sahada birlikte yol yürüdüğümüz MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız, Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül, İlçe Teşkilatımız, Ülkü Ocaklarımız ve kıymetli ülküdaşlarımıza hasseten teşekkürlerimi sunuyorum.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Ez cümle, bir siyasetçi olarak seçimden sonra almış olduğum destek mesajları, hemşehrilerimin göstermiş olduğu sevgi ve “durma çalışmaya devam” cümlelerinden dolayı duyduğum mutluluğu tarif etmem mümkün değildir, bir kez daha teşekkür ediyorum. Milletvekilliği seçimi bitmiş fakat Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu 28 Mayıs günü yapılacaktır. Bu seçimde “Aday Belli Karar Net” ve “Doğru Adam Doğru Karar” diyor Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye kıymetli hemşehrilerimden destek istiyorum” dedi.