Alanya’da scooter BinBin’e rakip geldi

banner18

Alanya’da BinBin’in ardından özel bir firma tarafından daha e-scooter uygulaması başlatıldı. Merkezde birçok yere bırakılan yeni scooterlar vatandaşların ilgisini çekti.

banner94
Alanya’da scooter BinBin’e rakip geldi
15 Mart 2023 Çarşamba 15:22

Alanya’da birçok habere konu olan mavi renkli BinBin scooterların ardından şimdi de farklı renklere sahip Wee scooterlar caddelerde görülmeye başlandı. Rakibi olan BinBin gibi indirilen bir uygulama üzerinden aktif edilen Wee Scooter, kredi kartı üzerinden bakiye yükleyerek kullanılıyor. Dakikası 2 TL olarak belirlenen yeni scooterların, sürüş deneyimi konusunda BinBin’lere kıyasla daha iyi olduğu belirtiliyor. Farklı renkleriyle vatandaşın ilgisini çeken yeni Wee scooterlar için istasyonlar yapılarak şehirdeki scooter kirliliğinin önüne de geçileceği gelen bilgiler arasında.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz Aydın - 2 hafta önce
Yani bin bin bayağı bindi insanlara şimdide hop bırakma çıktı alanyaya yakışır azıcıkta biz kazanalım hop.hop.bin bin