Alanya’da ruhsatsız tekneler mercek altında

banner18

ALTSO 23. Meslek Komitesi’nin aylık olağan toplantısının ardından bilgiler veren Meclis Üyesi Mehmet Yenialp, turizm sezonu öncesi ruhsatsız çalışan tur tekneleri, araç kiralama sektöründe yaygınlaşan merdiven altı işletmelerin engellenmesi için rapor hazırladıklarını belirtti.

banner94
Alanya’da ruhsatsız tekneler mercek altında
09 Mart 2023 Perşembe 16:17

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) 23. Meslek Komitesi (Araç Kiralama, Yatçılar ve Su Sporları Firmaları) aylık olağan komite toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası ALTSO Meclis Üyesi Mehmet Yenialp, toplantının konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Yenialp, “Yaklaşan turizm sezonu öncesi toplantımızda ruhsatsız çalışan tur tekneleri, Alanyamıza kazandırılmasını istediğimiz denizcilik meslek yüksekokulu, su sporları ile ilgili yapılması gereken iyileştirmeler, araç kiralama sektöründe yaygınlaşan merdiven altı işletmelerin engellenmesi için yapılacak gerekli çalışmalar gibi birçok konuyu ele aldık ve raporumuzu odamız yönetim kuruluna iletilmek üzere teslim ettik. Üyelerimizin bize verdiği yetkinin ve üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Yaşanan sorunların ve yapılacak çalışmaların takipçisi olacağız.” dedi.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.